Pastri paf ini mempunyai lapisan-lapisan yang rangup dan halus. Ianya memerlukan masa untuk memproses pastri ini agar ianya kelihatan berlapis-lapis serta rangup.
Bukan pertama kali membuatnya..sudah berulangkali. Setiap kali membuatnya...setiap itu ada sesuatu yang baru yang perlu di pelajari. Setiap kali bermain dengan pastri ini, setiap itulah aku menginginkan agar pastri ini menjadi sesuatu yang lembut dan rangup bila di nikmati.
Lalu setiap proses awal membuatnya seringkali bertemu kegagalan. Namun, putus asa bukan amalanku. Buat dan terus buat...akan menghasilkan pastri yang benar-benar enak di makan. Bukan sahaja boleh di olah pelbagai rupa malah begitu juga dengan rasa. Lalu untuk itu, ku kongsi bersama di sini Curry Puff D'Lite. Khusus buat anda..:-) Jemput, Yuk!:-)
Lalu setiap proses awal membuatnya seringkali bertemu kegagalan. Namun, putus asa bukan amalanku. Buat dan terus buat...akan menghasilkan pastri yang benar-benar enak di makan. Bukan sahaja boleh di olah pelbagai rupa malah begitu juga dengan rasa. Lalu untuk itu, ku kongsi bersama di sini Curry Puff D'Lite. Khusus buat anda..:-) Jemput, Yuk!:-)